Andere accessoires voor je mobiele telefoon

Geplaatst op: 19-02-2015

Er zijn verschillende accessoires die er voor zorgen dat je meer uit je mobiele telefoon haalt. Zo kun je een extra flitser op je telefoon plaatsen, zodat je betere foto's kunt maken. Sommige van deze accessoires zul je niet iedere dag nodig hebben, maar er zijn er een aantal die zeker nuttig kunnen zijn als je telefoon vaak gebruikt.

Geluid accesoires

Vooral als je telefoon gebruikt als MP3 speler is het nuttig om een koptelefoon dan wel oordopjes aan te schaffen. Zo val je niemand lastig als je muziek aan het luisteren bent in een overvolle trein. Wat ook handig is, is dat je als je gebeld wordt, je gewoon de telefoon kan opnemen door op een knopje op het draadje van je oordopjes te drukken. Dit maakt het extra handig in het verkeer, want zo heb je beide handen vrij en kun je gewoon telefoneren.

Mobiele telefoon accesoires om veilig te reizen

Als je iemand bent die je telefoon als navigatiesysteem gebruikt, dan weet je hoe onhandig het is, want eigenlijk kun je hem nergens in de auto kwijt. Al hebben de meeste moderne auto's wel een carkit ingebouwd, maar dat is ook niet altijd even super om naar te kijken. Om dit probleem te verhelpen zijn er speciale houders waarin je je telefoon kunt plaatsen en die je op het dashboard van je auto kan zetten zonder dat hij omvalt. Zo kun je altijd in iedere auto je telefoon als navigatie gebruiken.

Schrijfaccesoires voor je mobiele telefoon

Om hun telefoon te bedienen, gebruiken de meeste mensen hun vingers. Hierdoor staan de meeste schermen vol met vette vingerafdrukken. Waardoor je regelmatig je scherm moet schoonmaken of je moet het natuurlijk niet erg vinden. Een andere oplossing is om een sylus pen te gebruiken. Vanwege de dikte van de pen, kun je hiermee je mobiele telefoon makkelijk bedienen. Deze accesoires zijn vooral handig voor mensen met dikke vingers die het lastig vinden om al die kleine knopjes in te drukken.

SBSupply de webwinkel voor iPad, iPhone en iPod accessoires

Telefoonhoesjes Games voor je mobiele telefoon Mobiel internet Smartphones