Games voor je mobiele telefoon

Geplaatst op: 16-02-2015

Niets is zo vervelend als wachten. Om de tijd een beetje door te komen kun je natuurlijk een game op je mobiele telefoon spelen. Door het aanbod in de app store is de keuze enorm en kun je zelfs als je niet zo'n grote gamefan bent wel iets leuks vinden. Hieronder een lijst met een paar van de meest gedownloade gratis games voor je mobiele telefoon.

AngryBirds game

Al is de game niet meer zo populair als dat hij ooit geweest is, is het nog steeds een van de meest gedownloade games voor de mobiele telefoon. Het doel is om met vogeltjes op groene varkentjes te schieten. Deze vogeltjes worden afgeschoten met een katapult. Er zijn verschillende soorten vogeltjes die allemaal iets anders kunnen. Elk met een andere kleur. Zo kunnen de gele vogeltjes extra snel vliegen en is er een zwarte vogel die ontploft. De AngryBirds game is in verschillende versies verkrijgbaar. Er bestaat een Star Wars variant, maar ook de band Fall Out Boy heeft zijn eigen versie van deze game.

Snake: een retro game

Wie vroeger een Nokia 3310 heeft gehad, kent vast en zeker dit spel en weet vast ook nog hoe verslavend het was. Voor je smartphone zijn er verschillende versies van deze game verkrijgbaar. Zo is in sommige varianten de snake geudate en heeft hij ook echt uiterlijk van een slang, maar ook de retro versie is nog te vinden. Het doel van het spel is om de slang de 'snoepjes' te laten eten. Hierdoor wordt de slang steeds langer. Je moet wel oppassen want de slang mag zichzelf niet raken, want dan ben je af. Een extra moeilijkheidsgraad: hoe verder je in het spel komt, hoe sneller de slang gaat.  

Wordfeud: een game met woorden

Deze game is eigenlijk een bordspel, maar dan voor je mobiele telefoon. Het is vergelijkbaar met scrabble. Je speelt op een bord dat 15 bij 15 vakjes heeft. Iedere speler krijgt 7 letters en hiermee kun je een woord op het bord neerleggen. Iedere letter is een bepaald aantal punten waard. De bedoeling van deze game is dat je een zo hoog mogelijke score haalt. Het leuke van deze game is dat je tegen een tegenstander speelt. Dus dan kun je samen met je vrienden spelen.

Telefoonhoesjes Tablets Mobiel internet Ringtones downloaden