Mobiele telefoon accessoires

Het grootste voordeel van het online kopen van telefoon accesoires is dat je precies kunt zoeken wat je nodig hebt. Vaak komt het voor dat als je naar een winkel gaat en je bijvoorbeeld een hoesje voor een  mobiele telefoon van een onbekend merk zoekt, dat juist deze niet meer beschikbaar is, omdat ze alleen accesoires van bekende merken verkopen. Hetzelfde geldt voor die iets wat vreemdere en onbekendere telefoon accesoires. Je hebt vast al weleens gehoord van de Selfie Stick, maar ken je de volgende accesoires ook al?

Vliegende accesoires

Er zijn verschillende accesoires die je met je mobiele telefoon kunt bedienen. Zo bestaat er een robotbal die je met je mobiele telefoon kan besturen, maar de drones zijn toch net iets indrukwekkender. Deze vliegende accesoires komen in allerlei soorten en maten. De meeste beschikken over een HD-camera waardoor je de vlucht dus later terug kunt kijken. De wat prijzigere kan zelfs loopings maken.

Energiezuinige accesoires

De powertap is ideaal voor iedereen die de oplader van zijn mobiele telefoon altijd in het stopcontact laat zitten. Wist je dat zelfs als hij niet oplaadt deze stekker stroom verbruikt? Door deze gadget in het stopcontact te plaatsen voorkom je dat je oplader onnodig electriciteit verbruikt. De powertap kun je namelijk net zoals een echte kraan dichtdraaien, zodat hij geen stroom meer verbruikt. Niet alleen handig voor je portemonnee, maar ook goed voor het milieu.

Verlichting accesoires

De meeste van jullie kennen vast wel het concept dat je je verwarming met je mobiele telefoon kan bedienen. Dit is hetzelfde idee alleen dan met lampen. Plaats deze verschillende lampen in je huis en je kunt ze vanuit je luie stoel bedienen. Ook kun je instellen wanneer ze aangaan. Zo hoef je niet meer in een donker huis thuis te komen of de lichten aan te laten.

Geluid accesoires

Draagbare boxjes voor je mobiele telefoon kenden we natuurlijk al, maar zoiets als de Fli Tunes was er nog niet. Deze accesoire voor je mobiele telefoon is een frisbee en een geluidversterker in een. Ideaal voor een dagje uit.
 

SBSupply de webwinkel voor iPad, iPhone en iPod accessoires

 

Artikelen

Telefoonopladers

De batterij is misschien wel het belangrijkste onderdeel van jouw smartphone. Deze wil je natuurlijk zo lang mogelijk in topconditie houden. Om dit te kunnen garanderen zijn er enkele maatregelingen waar je rekening mee kunt houden. Het is bijvoorbeeld beter om je batterij meerdere keren per dag kort op te laden in plaats van 1 keer lang. Daa

Lees meer...

Andere accessoires voor je mobiele telefoon

Er zijn verschillende accessoires die er voor zorgen dat je meer uit je mobiele telefoon haalt. Zo kun je een extra flitser op je telefoon plaatsen, zodat je betere foto's kunt maken. Sommige van deze accessoires zul je niet iedere dag nodig hebben, maar er zijn er een aantal die zeker nuttig kunnen zijn als je telefoon vaak gebruikt.

Lees meer...

Telefoonhoesjes

Als je binnenkort met het openbaar vervoer reist en er staan een aantal studenten met hun mobiele telefoon in hun hand, dan moet je eigenlijk even kijken of ze een barst in hun scherm hebben. 9 van de 10 keer zal dit zo zijn. Niet zo heel gek, want de meeste schermen zijn van glas gemaakt. Om te zorgen dat je telefoon iets langer heel blijft,

Lees meer...

Must-have apps voor op je smartphone Smartphones Mobiel internet De simpele mobiele telefoon