Ringtones downloaden

Geplaatst op: 16-02-2015

Je kent het vast wel. Je zit bijvoorbeeld in de bioscoop en er gaat een telefoon af. Om je heen zie je iedereen rond kijken waar het geluid vandaan komt. Uiteindelijk krijgt iemand in de gaten dat het zijn of haar telefoon is en wordt deze netjes uitgezet. Het komt regelmatig voor dat mensen hun eigen ringtone niet herkennen. Wil jij een ringtone dowloaden die je wel herkent? Hier zijn een paar voorbeelden van de soorten ringtones die je kunt downloaden om er zeker van te zijn dat je weet wanneer je gebeld wordt.   

Download een monotone ringtone

Deze ringtone laat maar een enkel geluid tegelijk horen. Het is een van de eerste ringtones die er was en kan op bijna alle mobiele telefoons gedownload worden. Omdat veel mensen of kiezen voor een standaard ringtone op hun telefoon of voor iets meer ingewikkelds, zoals een realtone, gaan, weet je zeker dat je opvalt als je deze ringtone downloadt.

Een mp3 ringtone downloaden

Er zijn verschillen soorten mp3 ringtones. Zo heb je de realtones waar je je favoriete liedje als ringtone kan instellen. Om het persoonlijker te maken, kun je er ook voor kiezen om een nametone of video ringtone als beltoon te downloaden. De eerste is een ringtone met je eigen naam in een muziekstijl, zoals bijvoorbeeld hardcore of bubblin. Zo weet je gelijk wie er gebeld wordt. Een nadeel is wel dat iedereen om jou heen dat dan ook gelijk weet. Bij een video ringtone is het mogelijk om een video af te spelen wanneer je gebeld wordt. Een ringtone downloaden? Daar zijn verschillende websites voor te vinden.

Maar natuurlijk kun je ook direct in de app store van de mobile telefoon kijken:

Telefoonhoesjes Mobiel internet Must-have apps voor op je smartphone Games voor je mobiele telefoon