Smartphones

Ben je na een avondje stappen je mobiele telefoon kwijtgeraakt? Of is je smartphone uit 2013 toch echt te traag om je snelle levensstijl bij te houden? Dan ben je vast van plan om een nieuwe mobiele telefoon te kopen. Het aanbod aan telefoons is enorm; van smartphones met een touchscreen tot simpelere mobiele telefoons met ouderwetse knoppen. Zie je door de bomen het bos niet meer? Begin dan bij het begin door te beslissen wat voor een soort telefoon je wilt kopen. Wil je een telefoon met een abonnement of toch liever prepaid? Hier even alle soorten telefoons op een rij met redenen waarom juist deze mobiele telefoon geschikt of niet geschikt voor jou is.

Losse Smartphone kopen

Als je telefoon kapot is of je bent hem kwijt, dan is het natuurlijk handig om een losse mobiele telefoon te kopen, maar het kopen van een nieuwe telefoon heeft ook nog andere voordelen. Wanneer je een simlockvrije telefoon koopt, dan kan je je huidige simkaart in je nieuwe mobiele telefoon stoppen. Hierdoor kun je jij eigen nummer behouden en worden de contacten die op je sim stonden opgeslagen automatisch in je nieuwe mobiele telefoon gezet. Het nadeel is wel dat een simlockvrije telefoon duurder is dan een telefoon met abonnement of een prepaid mobiele telefoon.

Waarom een smartphone met een abonnement kopen?

Ben je iemand die dagelijks honderden appjes verstuurt? Of update jij ieder half uur je Facebook status? Dan is het slim om voor een mobiele telefoon met een abonnement te kopen. Hier kun je namelijk kiezen dat je een vast bedrag per maand betaald voor bijvoorbeeld onbeperkt internet op je telefoon. Het voordeel hiervan is dat je overal internet hebt en je dus niet afhankelijk bent van WIFI hotspots. Een andere voordeel is ook dat je de nieuwste telefoon gratis of voor een klein bedrag bij je abonnement krijgt. Ben je iemand die zijn telefoon niet of nauwelijks gebruikt en moeite zal hebben om iedere maand je bundel helemaal te gebruiken? Dan is een prepaid telefoon misschien meer iets voor jou.

Redenen om een prepaid mobiele telefoon te kopen

Doe je maandenlang met €10 beltegoed, omdat je je mobiele telefoon niet of nauwelijks gebruikt of je alleen appjes verstuurt als je WIFI kunt gebruiken? Dan is het verstandiger om een prepaid mobiele telefoon te kopen. Het nadeel is dan wel dat je niet overal internet hebt, maar het scheelt zeker in de kosten.

Artikelen

Mobiel internet

Tegenwoordig kun je overal op het internet. Er zijn verschillende manieren waarop je dit kunt doen. Door van (gratis) wifi gebruik te maken, door een dongel op je laptop aan te sluiten of via een 3g connectie. Hier een aantal tips waar je op kunt letten wanneer je gebruik maakt van Lees meer...

Andere accessoires voor je mobiele telefoon Telefoonopladers Ringtones downloaden Mobiel internet