Telefoonhoesjes

Geplaatst op: 16-02-2015

Als je binnenkort met het openbaar vervoer reist en er staan een aantal studenten met hun mobiele telefoon in hun hand, dan moet je eigenlijk even kijken of ze een barst in hun scherm hebben. 9 van de 10 keer zal dit zo zijn. Niet zo heel gek, want de meeste schermen zijn van glas gemaakt. Om te zorgen dat je telefoon iets langer heel blijft, kun je ook het beste een hoesje om je telefoon heen doen. Deze zijn er in allerlei soorten en maten. Maar welke past het beste bij jou? Hier de bekendste met voor- en nadelen.

Insteek telefoonhoesje  

Eigenlijk is dit een soort apart zakje voor je mobiele telefoon. Je hebt hele simpele insteekhoesjes, maar je hebt ook hoesjes die net een kleine tasjes zijn. Het grootste voordeel is dat (bijna) iedere telefoon hier in past. Je hoeft dus niet voor iedere mobiel die je koopt een ander hoesje aan te schaffen. Het nadeel is wel dat je iedere keer je mobiele telefoon uit het hoesje moet halen waardoor hij alsnog zonder bescherming op de grond kan vallen.

Telefoonhoesje en portemonee in een

Een flipcase biedt de mogelijkheid om je telefoon en een aantal pasjes te bewaren.  Dit telefoonhoesje klap je namelijk open net zoals een boek om je telefoon te kunnen gebruiken. Je klikt je telefoon vast aan de binnenkant en aan de andere kant is nog wat ruimte voor een aantal pasjes. Het grootste voordeel is dan ook dat je telefoon ten alle tijden beschermt is. Nadelig is wel dat je voor iedere mobiele telefoon een andere flipcase nodig hebt, omdat hier maar om een type mobiele telefoon in kan.

Het telefoonhoesje wat overal tegen bestand is

Vroeger was de zogenaamde hardcase vooral bedoeld om je mobiele telefoon te personaliseren of gewoon mooier te maken. Deze functie hebben sommige van deze telefoonhoesjes nog steeds, maar er zijn ook hardcases die een soort pantser zijn voor je mobiele telefoon. Een daarvan is de Survior All-Terain Case voor de iPhone, maar ze zijn voor iedere telefoon verkrijgbaar. Dit telefoonhoesje zorgt er voor dat wanneer je je mobiele telefoon laat vallen hij nooit stuk gaat. Er zijn zelfs testen vanaf hoge gebouwen mee gedaan waarbij de mobiele telefoon heel bleef. Het nadeel is wel dat het je telefoon twee keer zo dik maakt.

De goedkoopste telefoonhoesjes vind je bij Mobielkoopjes!

Andere accessoires voor je mobiele telefoon Smartphones Games voor je mobiele telefoon Tablets