Een telefoon abonnement afsluiten

Heb jij nog geen telefoon met een abonnement, of heb jij juist al zolang een abonnement dat het tijd is voor een nieuw abonnement? Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je huidige abonnement te verlengen, wat eigenlijk de makkelijkste keuze is. Helaas is dit niet altijd de goedkoopste keuze, want tegenwoordig zijn er veel prijsvechters die telefoon abonnementen voor een hele scherpe prijs en met allemaal extra's aanbieden. Online Alle mobiele abonnementen vergelijken is dus iets dat je zeker moet doen. Ten eerste moet je er voor kiezen of je een abonnement inclusief telefoon (Tip: vergelijk van foontje.nl/ voor mobiele abonnementen) wil, of dat je kiest voor een sim-only abonnement. De maandelijkse kosten zijn bij een sim-only abonnement natuurlijk veel lager, maar je krijgt er dan wel geen nieuwe telefoon bij.

Kiezen voor een provider

Daarnaast is de keuze voor de provider ook belangrijk. Want als je eenmaal aan een contract vastzit, kom je er niet snel meer vanaf. Nederland kent veel verschillende providers, waarvan de bekendste T-Mobile, KPN, Tele2 en Vodafone zijn. Maar naast deze grote bekende providers bestaan er ook nog kleine prijsvechters zoals Ben, Youfone, Simpel en Hollands Nieuwe. Het nadeel van deze kleinere maatschappijen, is dat het netwerk minder ontwikkeld is en je bereik wellicht minder goed is. Je betaalt dan wel per maand meestal een lager bedrag.

Online telefoon abonnement vergelijken

De keuze voor een mobiel abonnement is dus niet makkelijk. Want heb je eindelijk voor een provider gekozen, moet je je abonnement nog precies zo samenstellen dat het aan jouw wensen en eisen voldoet. En voor hoelang wil je het abonnement afsluiten, 1 of 2 jaar? Meestal zijn de maandelijkse kosten lager bij een 2-jarig abonnement, maar dit betekent natuurlijk wel dat je 2 jaar lang aan de desbetreffende provider vastzit. Gelukkig kun je online alles lezen over het afsluiten van een telefoon abonnement. Informeer je zelf dus goed, vergelijk de verschillende providers en abonnementen en stel het abonnement naar jouw voorkeur samen!

Must-have apps voor op je smartphone Telefoonhoesjes Telefoonopladers Ringtones downloaden